En äldre glad kvinna visar upp sitt ansikte

Är det möjligt att se 3 år yngre ut med trådlyft?

Om du önskar en naturligt look, välj Trådlyft, helt utan kirurgi

I en tid där allt fler efterfrågar estetiskt naturliga resultat finns det en relativt ny behandling av stort intresse, nämligen trådlyft! Tänk om du kunde stoppa åldrandet och vrida tillbaka klockan, säg en tre år kanske? Utan behov av kirurgi eller någon längre tids återhämtning. Lägg dessutom till att metoden är medicinskt säker och ger goda resultat – självklart i händerna på läkare med goda anatomiska kunskaper – så har du receptet på en fantastisk metod för hudföryngring.

Trådlyft kan ge dig allt detta! Detta är sannolikt orsaken till att trådlyft har blivit så populärt och alltmer ledande som metod inom hudföryngringsbehandlingar. Fler och fler plastikkirurger utvecklar sin verksamhet och ger mer plats för icke invasiva metoder såsom trådlyft jämfört med mer traditionellt kirurgiska ansiktslyft.

PDO-trådarna är vävnadsvänliga, nedbrytbara och ofarliga för kroppen

En vanlig missuppfattning är att man tror att trådarna är försedda med grova hullingar som fästs i huden för att sedan dras åt så det gott det går för att få till ett mekaniskt lyft på det sättet. Missuppfattningen ligger i att det inte är den mekaniska dragningen man är ute efter, utan den effekt på huden som trådarna skapar i samband med att kroppen bryter ner dem. Trådlyft innebär att man använder sig av så kallade PDO-trådar, som kroppen sakta bryter ner. Varianter av dessa trådar har använts i flertalet decennier inom konventionell kirurgi. Det blir faktiskt inte bättre än så om man ska tänka säkerhet och beprövade produkter.

PDO-trådarna kommer i sterila engångsnålar, vilket minskar risken för infektion. Med hjälp av nålarna läggs trådarna under huden i ett speciellt ”nätverk” med syfte att få till ett maximalt lyft. När kroppen sedan bryter ner trådarna sker en process som medför att kollagen- och elastinproduktionen i huden ökar. Det är detta som ger den uppstramande effekten, det eftertraktade lyftet. Processen tar tid eftersom kroppen inte bryter ner trådarna i ett nafs, maximal behandlingseffekt kommer efter cirka tre månader. All good things take time!