Trådlyft ansikte

Trådlyft

En icke-kirurgisk metod för att uppnå omedelbar och långvarig hudföryngring. Ultra V Trådlyft har snabbt vuxit och etablerats till en mycket efterfrågad behandling. En säker och effektiv metod med tydliga resultat vilket attraherar den stora patientgrupp som efterfrågar en lyftande effekt eller hudföryngring men vill undvika narkos samt operation. Patienter får naturligt estetiska resultat utan intensiv smärta, kirurgi eller lång konvalescens. Metoden är riskfri och patienten kan omedelbart återgå till vardagliga aktiviteter.

Se bilder
Behandling, Fillers

Filler

Injektionsbehandlingar med filler är en icke kirurgisk behandling där man kan tillföra ny fukt i huden i form av hyaluronsyra och skapa volym i områden där man tidigare hade mer. Hyaluronsyra finns naturligt i huden men minskar med åldern. Injektionsbehandlingar med fillers möjliggör utslätning av mindre rynkor och veck genom att tillföra fukt och volym.

Se bilder
Botox panna, rynkor

Muskelavslappnande

Rynkor i ansiktet orsakas av naturliga rörelser i ansiktsmuskulaturen, det vill säga vår mimik. Muskelavslappnande medel används för att få muskulaturen i ansiktet att slappna av. Det är ett läkemedel som injiceras i ansiktsmuskulaturen och behandlingseffekten är tillfällig. Förutom att motverka rynkor kan det muskelavslappnande medel också användas i bland annat behandlingar för hyperhidros (extensiv svettning).

Se bilder