Om oss

Lyft fram skönheten inom dig

Människokroppen är en fantastisk och komplicerad skapelse, med huden som dess största organ. Huden är livsviktig. Med åren genomgår den förändringar, som inte alltid är önskvärda. Vårt mål är att minimera de ålderstecken åren och livet för med sig.

Timra Medical AB erbjuder konsulttjänster inom estetiska injektionsbehandlingar och trådlyft.

Vårt bästa betyg blir när du får höra hur fantastisk du ser ut men att ingen kommer på tanken att fråga vad du har gjort.

Timra Medical AB

Bakom Timra Medical AB står den legitimerade läkaren Ros-Ninva Poli.

Dr. Poli har avlagt läkarexamen vid Karolinska Institutet (2006). Legitimerad läkare sedan 2011. Därefter gjort ST inom allmänmedicin och färdig specialist sedan december 2018.

Genomgått Ultra-V certifierad utbildning i Sverige genom Undén Medical Distribution (2018).

Genomgått utbildning i estetiska injektionsbehandlingar via Derma Medical (2018).

Timra Medical AB har en behandlingsskadeförsäkring tecknad via Folksam som täcker behandlingar med trådlyft, muskelavslappnande och fillers.

Timra Medical AB erbjuder konsulttjänster inom estetiska injektionsbehandlingar och trådlyft, med möjlighet till behandlingar på Sankt Eriksgatan 96 i Stockholm. Vid önskemål om behandlingar på annan ort var god skicka förfrågan via mail.

GDPR – hur vi behandlar dina personuppgifter

För dig som gör en bokning

  • Namn
  • Personnummer (om du lämnat den uppgiften i bokningen)
  • Adressuppgifter (om du lämnat den uppgiften i bokningen)
  • Telefonnummer och e-post

För dig som gör en behandling

  • Namn och personnummer
  • Adressuppgifter
  • Telefonnummer och e-post
  • Betalningsuppgifter
  • Patientinformation (vg se nedan)

Patientinformation

I samband med genomförande av behandling hos oss kan känsliga personuppgifter om dig behandlas. Känsliga personuppgifter är sådan information som kan ses som särskilt integritetsingripande och detta inkluderar hälsouppgifter. Vi måste behandla hälsouppgifter för att kunna utföra våra tjänster för dig som patient och kund samt för att upprätthålla lagstiftning i enlighet med bokförings- och journallagar. Känsliga uppgifter kan också vara fotodokumentation som kan möjliggöra en objektiv bedömning av utbildningsresultat, separat skriftligt godkännande inhämtas inför varje fotodokumentation.

De lagliga grunderna för behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina uppgifter utifrån att du är kund och/eller patient och för att kunna fullgöra avtalet med dig vid t.ex. bokning och köp av våra tjänster. Vissa behandlingar av personuppgifter baseras på en intresseavvägning. Detta gäller all hantering där vi skickar erbjudanden till dig om våra tjänster och varor samt göra viss segmentering baserat på t.ex. tidigare behandlingar. Personuppgifter kan komma att användas i marknadsföringssyfte i verksamheten som bedrivs av Timra Medical AB.  I vissa fall har vi en rättslig förpliktelse att behandla dina personuppgifter, t.ex. bokföringskrav och patientdatalagen. Lagring av informationen är i enlighet med gällande lagstiftning såsom Patientdatalagen. Detta innebär att du som kund/patient har rätt av ta del av uppgifter i din journal. Full sekretess tillämpas i enlighet med gällande lagstiftning.

Hitta till oss

Timra Medical AB

Sankt Eriksgatan 96
113 31 Stockholm

Kontakta oss
Dr Poli

Ros-Ninva Poli, legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin.