Detta är jag Dr Ros-Ninva Poli

Detta är jag, Ros-Ninva Poli

Jag har funderat lite kring vad jag skulle vilja veta om ett företag som jag själv skulle vilja göra behandlingar eller ingrepp hos. Det är många som erbjuder trådlyft, fillers och botox-behanllingar som saknar grundläggande anatomiska kunskaper. Därför skulle ju jag vilja läsa om vad de använder för material, och framför allt vad de har för erfarenhet och utbildning. En fantastisk sak med Sverige är att Socialstyrelsen har register över all legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt att man även som privat vårdgivare behöver registrera sitt företag hos Socialstyrelsen. Detta medför en säkerhet för alla som behandlas hos företaget. Tyvärr finns det i dagsläget ingen reglering av marknaden för fillerbehandlingar då det inte är klassat som läkemedel, vilket innebär att det i princip är lagligt för vem som helst, även utan legitimation, att utföra denna typ av behandlingar.

Ville bli läkare redan som barn

Eftersom jag själv skulle vilja veta mer om min behandlare så tycker jag inte att det är mer än rätt att ge er en större inblick i vem som står bakom Timra Medical. Jag har sedan barnsben alltid vetat vad jag vill arbeta med. Människokroppen har alltid varit mitt stora intresse. Den är fantastisk i alla dess former och ett sant mästerverk när det kommer till hur alla funktioner samspelar för att kroppen ska kunna fungera.

Målinriktade studier och arbete ledde till läkarexamen vid Karolinska Universitetet i Stockholm 2006. Jag påbörjade min AT-tjänstgöring samma år och därefter ST i allmänmedicin. Jag blev klar specialist 2018 vilket gav mig friheten att själv styra över min vardag.

Arbetar som specialistläkare

Jag kommer från en miljö där egenföretagandet är en del av livet och i kombination med mitt läggning för att leda och utveckla samt mitt intresse för hälsa och skönhet så blev det naturligt att ta steget mot egenföretagandet. Jag arbetar fortfarande till största delen som specialistläkare med högt tempo och tycker att det är fantastiskt roligt att få göra skillnad i människors liv på daglig basis.

Mitt intresse för hälsa och skönhet startade redan i tonåren med fysisk träning som startskott. Jag tyckte det var härligt med alla positiva effekter för både kropp och själ. Detta intresse har successivt breddats mer mot skönhet och hudföryngring, men i ärlighetens namn har det inte funnits tid över för att fokusera på detta mellan arbetet som läkare och familj med tre barn, förrän nu!

Använder bara de bästa läkemedlen och preparaten

Jag startade Timra Medical 2018 och nu tycker jag att det är lyxigt att få hålla på med något så roligt som estetiska behandlingar. Självklart är säkerheten för dig som patient min högsta prioritet. Jag har genomgått certifierande utbildningar inom trådlyft och injektionsbehandlingar med filler och botulinum toxin (botox). Jag styr själv över vilka preparat och läkemedel jag vill arbeta med, vilket gör att endast det bästa på marknaden erbjuds hos Timra Medical. Bland det första jag gjorde var självklart att teckna en behandlingsskadeförsäkring med Folksam. När du kliver in på Timra Medical får du helheten av både läkare och estetik!

De behandlingar jag fokuserar på är i mitt arbete med estetiska behandlingar är just trådlyft, fillers och botox. Min ambition är att framhäva just det naturligt fina hos dig! Helst ska det inte synas att du gjort något. Mitt mål är du blir så nöjd efter behandling att du själv berättar för din omgivning om Timra Medical.