Jämföra Trådlyft, före och efter

Oj, vilken skillnad när vi jämförde med bilder från innan behandlingen!

Tänker oundvikligen på en kund, eller patient – jag är fortfarande kluven vilket ord jag ska använda – som efter tre månader fick frågan om hon eller någon annan märkt en förändring, varpå hon svarade: ”Nja, de har sagt att jag ser fin ut men jag har inte märkt någon större effekt själv”. Personligen var jag snarare eld och lågor. Ville bara kasta mig över kameran och fota henne, men jag besitter ju lite självbehärskning ändå så jag väntade typ tre minuter innan jag började fota. För visst SÅG jag effekten nu efter trådflyftbehandlingen. Jag hade ju inte sett henne på tre månader. Det är ju förståeligt att man själv inte märker någon större skillnad om effekten kommer gradvis och man dessutom tittar sig i spegeln dagligen. Jag fixade snabbt ett fotokollage med före- och efterbild och visade henne på plats, varpå responsen blev: ”såg det SÅÅÅ illa ut förut?!”

Hur går en trådlyftsbehandling till?

Hur ser då behandlingsprocessen ut? Jo allt börjar med en medicinsk konsultation dels för att avgöra om du är en lämplig kandidat och dels för att diskutera dina förväntningar och farhågor. Vissa saker kan försvåra en behandling eller till och med utgöra en kontraindikation. Exempel på detta kan vara ökad blödningsbenägenhet eller infektionskänslighet. Konsultationen möjliggör också en planering av behandlingen samt diskussion kring vad du själv kan göra för att få ett så bra resultat som möjligt. Du får både muntlig och skriftlig information med råd kring tiden före och efter ett trådlyft. När dagen äntligen är inne ska du känna dig trygg, lugn och vara motiverad till en estetisk förbättring. Du får lokalbedövning innan behandlingen för att minimera obehaget av nålsticken. Vid exempelvis behandling av mellansiktet påverkar vi både direkt och indirekt kindben, käklinje, dubbelhaka, lös hud framför öronen, nasolabialveck och marionettlinjer med en trådåtgång på cirka 75–100 trådar.

Effekten håller i ungefär 1,5 år men är självklart beroende av din livsstil och hudkvalité. Mindre ”touch ups” efter ett år kan hjälpa till att bibehålla effekt en längre period. Annars går utseendet bara successivt tillbaka till som det var innan.
Trådlyft är en säker behandlingsmetod med kort återhämtningstid och tydliga resultat!