PROFHILO® – Bioremodelling

Bioremodelling – Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Profhilo är en innovativ injektionsbehandling som återställer hyaluronsyra i huden för att förbättra dess struktur, elasticitet och fuktbalans. Utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik, innehåller Profhilo en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden. Detta gör den idealisk för att behandla områden som är svåra att nå med traditionella fillers, såsom halsen, händerna och armarna. Profhilo fungerar som en fantastisk hydrator och ger omedelbara resultat med förbättrad hudstruktur och elasticitet som syns redan efter två behandlingar (med en månads intervall).

En komplett kur med Profhilo består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ungefär fyra till sex månader för att bibehålla effekten. Individuella variationer kan förekomma avseende behov och resultat beroende på hur huden ser ut innan behandlingen. Profhilo är en säker och kostnadseffektiv behandling med minimal smärta och blödning, kortare behandlingstider och kort konvalescens.

Profhilo är en idealisk behandling för de som vill ha en snabb och enkel väg till en friskare hud. Det är en italiensk designad kvalitetsprodukt med många fördelar jämfört med traditionella fillers. Profhilo kräver färre behandlingssessioner, färre injektionsställen och ger minimal obehagskänsla per session. Det finns minimal återhämtningstid och resultaten är optimala och syns omedelbart. Profhilo är också idealisk för alla Fitzpatrick hudtyper och kan behandlas året runt.

IBSA är en ledande tillverkare av hyaluronsyra tack vare sin kunskap, pågående vetenskapliga forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen. Deras produkt, Profhilo, har tilldelats ”Årets bästa injicerbara produkt” på AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016. Profhilo är en pålitlig och säker behandling som ger omedelbara och långvariga resultat för en fastare, mjukare och yngre hud.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en unik behandling för ansiktslyftning och anti-aging som använder hyaluronsyra för att öka fasthet och elasticitet i huden. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän eller andra delar av kroppen där huden visar tecken på åldrande. Profhilo skiljer sig från traditionella fillers genom sin struktur som gör att den kan spridas över ett stort område för att öka återfuktning och ge en stramande effekt. En behandling med Profhilo kan ge omedelbara resultat såsom en märkbar förbättring av hudtonen och återfuktning samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Hur fungerar det?

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras av kroppen och finns i hud, leder och bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Hyaluronsyra kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att binda fukt i huden. Med åldern minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden kan se torr och matt ut med linjer och rynkor som en följd.

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator och inte en filler. Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt utan att några klumpar bildas – Vilket är en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers till exempel hals och panna.

Hur många behandlingar behövs?

För att få det bästa resultatet rekommenderas två sessioner av Profhilo med en månads mellanrum. En tredje behandling kan vara nödvändig efter 4-6 månader för att bibehålla effekten. Resultaten kan variera från person till person beroende på den individuella hudens tillstånd innan behandling. Det är viktigt att diskutera dina mål och förväntningar med din behandlare för att hjälpa dig att välja det bästa behandlingsplanen för dig.

Boka nu för ett naturligt föryngrande resultat! Alltid reducerat pris när du bokar en kur!

Varför anlita oss?

Utförd av certifierad läkare

Din naturliga skönhet i fokus

Behandlingsskadeförsäkring via Folksam

Central klinik på Vasastan, Stockholm

boka tid
Behandlingsområden

Behandlingsområden kan vara ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. På Timra Medical görs en individuell plan för din behandling av Profhilo. För att diskutera detta var god boka en konsultation.

boka tid